• NIEUW: MYSTERYBOXEN
  • SNELLE LEVERING DHL
  • VOLG ONS @POKEMONHERO2021
  • VRAGEN? INFO@POKEMONHERO.NL
  • NIEUW: MYSTERYBOXEN
  • SNELLE LEVERING DHL
  • VOLG ONS @POKEMONHERO2021
  • VRAGEN? INFO@POKEMONHERO.NL

MYSTERYBOXEN

€ 34,95

Op voorraad

POKEMON MYSTERY BOX

Met een Pokemon kaarten mystery box kopen, weet je niet wat je krijgt. De mystery box Pokemon kaarten kunnen uit verschillende series zijn. Laat je verrassen met waardevolle items die je verzameling verder compleet kunnen maken of die interessant zijn voor ruilen of handel in Pokemon kaarten. Wanneer je erover denkt om een Pokemon kaarten box te kopen, dan is in plaats van een Pokemon booster box kopen, deze mystery box Pokemon kaarten bestellen nog spannender.

We hebben een speciale Mysterybox ontwikkelt, die leuk is om te geven. Deze mysterybox bevat:

- 3 TCG Boosterpacks van verschillende series

- Minimaal 1 EX, GX, VMAX OF V-kaart

- Minimaal 25 Pokemonkaarten van diverse series

- Leuke extra's

Bij de 1e 100 Mysteryboxen maak je kans op de Shiny Charizard uit de set van Shining Fates. De kosten per box zijn € 34,95.

WAAR KOMT DE MYSTERYBOX VANDAAN?

Het is natuurlijk ook mogelijk om mysteryboxen van een ander bedrag bij ons te bestellen. Bij ons wordt de Pokemon kaarten mystery box in Nederland gemaakt. Wij letten hierbij op de markt en op de verzamelaar zelf.

Wanneer je voorkeur hebt voor een bepaalde serie of een bepaalde Pokemon, laat dit dan na het plaatsen van je bestelling in een mailtje weten. Doordat wij al vanaf de eerste generatie Pokemon kaarten verzamelen, werken we met een groot netwerk van leveranciers. Wij zitten midden in de wereld van Pokemon kaarten en zijn er dagelijks gepassioneerd mee bezig. We zetten de klant op de eerste plaats. Ga jij bijvoorbeeld een tweede of derde Pokemon mysterybox kopen? Dan doen we er alles aan om te voorkomen dat je dubbele krijgt.

POKEMON MYSTERYBOX CADEAU

Je kunt voor jezelf de Pokemon kaarten mysterybox kopen, maar ook als cadeau is dit heel leuk. Zowel kinderen als volwassenen die Pokemon kaarten verzamelen, zullen dit cadeau absoluut waarderen. Geef bij het plaatsen van je bestelling het adres op van degenen die jij wilt verrassen en wij doen de rest. Uiteraard personaliseren we de box voor de ontvanger.

POKEMON MYSTERBOX OF POKEMON BOOSTERBOX?

Het verschil tussen de mysterybox Pokemon kaarten kopen en een booster box, is dat in de mysterybox Pokemon kaarten kunnen zitten uit verschillende series. Zeker voor fanatieke verzamelaars, maar juist ook voor beginnende verzamelaars en handelaren van de Pokemon TCG is dit perfect. Je hebt dan sneller bijzondere Pokemons en de kans op dubbele is kleiner. Bovendien bevat iedere Pokemon mysterybox die je bij ons koopt nog andere verzamelitems van Pokemon. Bestel vandaag nog jouw mysterybox en laat je verrassen.